Veneția și lacul Como

10 ZILE

Fotografiile folosite pe pagină și în program sunt făcute în călătoriile Escape. Întotdeauna luăm un fotograf profesionist ca să ai cele mai bune poze.

Itinerar

Chișinău → Budapesta → Milano → Monaco → Barcelona → Nisa →  Balaton → Chișinău


DE LA 400€*

*Doar rezervând din timp poți obține cel mai bun preț pentru călătorie

Ce primești

Cazare pe parcursul călătoriei

Transport

din punctul А în punctul B cu stil și în confort

6 mese

5 dejunuri, 1 picnic lunch

Echipa

Trip-manager, fotograf și 2 șoferi.

Timp liber

pentru aventuri DIY

Oaste de prieteni noi

highlights

Budapesta multicoloră

Străduțele Veneției

În Veneția pe gondole

Colarata insula Burano

Shopping italian

Aperol-party

Alpii și picnic la lacul Como

Oraș al contrastelor - Bratislava

Ce este inclus

✔️Cazare

Selecția noastră de hoteluri Europene iți va fi casă pe 5 nopți. Opțiuni TWIN, DBL și pentru prieteni - TRPL.

✔️Transport

Cu pritenii tăi noi, călătorește în confort și stil cu autocare performante. Filme, muzică bună și stațiuni pentru încărcare, nu vei observa cum vom ajunge la destinație.

✔️Mâncare

5 dejunuri calde și sățoase în fiecare dimineață la hotel  te vor umplei de energie pentru aventurile tale. Plus - un picnic lunch plăcut într-o companie prietenoasă.

✔️Adaosuri la timpul liber

Diluează odihna cu ceva deosebit. Avem câteva distractii opțiunionale cool. Plimbări cu iaht, degustații și picnicuri în locuri frumoase.

✔️Excursii de la localnici

Localnicii noștri vor povesti doar cei mai interesant despre fiecare oraș.

✔️Echipă

Best of the best, echipa noastră sunt prietenii tăi noi. Ei vor avea grijă de toată logistica călătoriei. 

✔️Achitare flexibilă

Salveazăți locul doar cu 50 euro depozit. Poți schimbă data plecării sau călătoria. Depozitul nu se pierde chiar dacă nu poti călători.

✔️Asigurare medicală

❌ Taxe turistice (10€)

Ziua 1

Plecare din Chișinău.

Tu – ești parte din tânăra echipă Escape, legendara #escapefamily.

Autocar confortabil, băuturi delicioase, muzică, filme și desigur companie potrivită – acesta e doar începutul. Ține minte: „Cum îți vei așterne, așa și vei dormi”!Ziua 2 - Budapesta

Sosire în Budapesta. Cazare la hotel.

Mai întâi trecem pe la schimb valutar, după care mergem să ne cazăm la hotel.

Ne așteaptă o excursie cu un localnic, ceea ce înseamnă că poți vedea tot ce este ascuns de ochii unui turist obișnuit.

Budapesta este un oraș al podurilor și atmosferei prietenoase, un oraș care poartă pe deplin titlul de "perla Dunării". Te poți plimba pe străzile drăguțe, să vizitezi Castelul Buda și să te minunezi de grandoarea Palatului Regal.

Și, de asemenea, numai în Budapesta poți merge la shopping fără a cheltui mult, poți degusta adevărat vin din Tokaj și poți savura preparate delicioase din bucătăria maghiară!

Seara propunem să ne adunăm împreună la tradiționalul bar-crawl! Pub-tur la cele mai cool baruri și cluburi - 15 de euro.


Noaptea la hotel.

Ziua 3

 Mic dejun. Decazarea.

Dacă ai supraviețuit noaptea în Budapesta - ești supererou! Mergem la mic dejun și ne decazăm de la hotel. Zi liberă în Budapesta.

Recomandăm o vizită la cel mai mare complex de băi termale din Europa - Szechenyi. Biletul de intrare costă aproximativ 14 euro. Dacă băile termale nu sunt un must-visit, avem ceva special pentru tine, ce nu te va lăsa indiferent. Mai ții minte ruin-pubs de ieri? Atunci te anunță, că am lăsat pentru ziua de azi unul din ele - probabil cel mai tare! Vină la o gustare la Szimpla Kert (Kazinczy u. 14). Vei fi surprins!

Cel mai plăcut e să urmărești orașul magnific de pe apă, de asta propunem o plimbare cu vaporul de-a lungul Dunării. Costul excursiei - 15 euro (șampania este inclusă!)


Noaptea ne deplasăm spre Veneția.

Ziua  4

Sosire în Veneția. Cazare la hotel.

Prima noastră zi venețiană începe cu o excursie în oraș cu un ghid localnic. Cu siguranță ne vom plimba pe străduțele înguste, cufundați în romantismul orașului și da - vom face muuuulte poze. Întrucât toate drumurile duc spre piața San Marco, după excursie mergem și noi acolo. După plan - șampanie și renumitele spaghetti la 6342 a le Tole (Castello 6342). Timp liber.

Să fii în Veneția și să nu te plimbi cu gondola - greșeală de neiertat! De asta, după cină îți propunem să facem o plimbare pe canalele înguste ale orașului. Preț - 15 euro.Dacă iubești arta și tot ce ține de ea, propunem o vizită la Gallerie dell'Accademia(Campo della Carità 1050), după care poți trage o fugă la Muzeul artei contemporane, să vezi cu proprii ochi colecția faimoasă a lui Peggy Guggenheim (Dorsoduro 701-704). Iar dacă ai chef să creezi și tu artă - locul tău la Сa Macana(Dorsoduro 3215). Aici poți să-ți alegi propria mască venețiană și chiar poți s-o decorezi după propriul plac!Ține minte! Ultimul tren din pleacă din Veneția insulară pe la miez de noapte. Ai grijă să nu-l ratezi.


Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua  5

Mic dejun la hotel și decazarea. Plecăm spre Milan.

Transferul durează aproximativ 4 ore, după care începem să facem cunoștință cu orașul în cadrul excursiei cu localnicul nostru. Eleganța și romantismul s-au împletit uniform în toate sferele vieții, creând o senzație unică de libertate. Vin, pizza, pasta și minunatele voci ale italienilor! Toate le găsești aici, pe străzile înguste, unde se crează istoria.

După excursie, timp liber.

Evident, propunem să mergi la shopping. La piața de vechituri sau la pasajul de branduri de lux - alegerea o faci tu.

Dacă nu te limitezi în cumpărături, sugerăm să faci o vizită la magazinul de viniluri Serendeepity (Corso di Porta Ticinese 100) și librăria Hoepli (5 Via Hoepli), unde te așteaptă 6 etaje și 2 km de rafturi pline de cărți.

Milan este un oraș dinamic și gălăgios, dar are și cartiere mai liniștite, mai confortabile. Hai cu noi să faci cunoștință cu Veneția milaneză. La sfârșit de excursie facem un mic popas cu aperitiv și snackuri. Ca niște milanezi adevărați. Prețul excursiei - 20 euro.


Noaptea la hotel.

Ziua 6

Mic dejun în hotel.

Astăzi mergem la picnic pe malul lacului Como. Ia cu tine vinișor și gustări și fii gata să lași departe toate gândurile - noi mergem în Alpi!

În portul orașului Como luăm vaporul și 2 ore vom urmări peisajele minunate ale lacului, iar la întoarcere în Bellagio vom organiza un adevărat picnic pe gazonul verde. Ne întoarcem în Milan spre seară. Costul călătoriei - 40 euro (șampania și biletul la vapor incluse în preț).

Zi liberă pentru cei, care au rămas în Milan.


Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 7

Mic dejun și decazarea de la hotel.

Doar câteva ore pe drum, una-două episoade din serialul preferat și am ajuns în Verona!

La sosire în Verona ne întâmpină Ania - ghidul localnic, împreună cu care vom cunoaște orașul așa cum îl știu locuitorii lui. Ne vom plimba pe străduțele medievale după urmele lui Dante Alighieri, vom vizita locurile celei mai frumoase istorii de dragoste - Romeo și Julietta și vom finisa excursia într-un mic magazin de cârnați și brânzeturi, pe care le vom degusta împreună cu un pocal de prosecco italian. Prețul excursiei - 15 euro.


Noaptea de deplasăm spre Bratislava. 

Ziua  8

Sosirea în Bratislava. Cazare la hotel.

Ca de obicei, ne întâmpină ghidul localnic și mergem la excursie prin oraș. Facem o plimbare în zona veche a orașului, ne minunăm de street-art contrastant, urcăm pe Castelul Bratislava pentru un selfie și mergem să luăm prânzul la 1st Slovak pub (Obchodná 62) sau la Bratislavský meštiansky pivovar (Dunajská 21). La o cafea și o vorbă cu noii prieteni propunem să mergi la Urban House (Laurinská 14 ).

Timp liber.

Seara ne așteaptă barurile locale! Am ales Nu spirit bar. Ești cu noi?


Noaptea la hotel sau pe ringul de dans.

Ziua 9

Mic dejun la hotel și decazarea.

Zi liberă în oraș.

Dacă ești mare fan al muzeelor, cu siguranță merită să vezi galeria modernului slovac - Galeria Nedbalka (Nedbalova 459/17) sau galeria artei contemporane Danubiana (Vodné dielo, 851 10 Bratislava-Čunovo).

Iubitorii de lucruri excluzive de la designerii locali pot vizita Kompot (Laurinska 19) sau, dacă ești un shopper clasic - Eurovea (Pribinova 8) îți va fi pe plac.

Noaptea ne deplasăm spre Chișinău.

Ziua 10

Ajungem în Chișinău.

Împărtășim emoții, facem schimb de numere de telefon și planificăm o nouă călătorie cu Escape.* prețurile pentru excursii pot varia nesemnificativ, în funcție de sezon sau de alte circumstanțe care nu pot fi controlate de noi.

Dățile plecărilor

02.09 - 11.09

Concert Imagine Dragons în Milano

400€   500€

Rezervă

Concert Imagine Dragons în Milano

400€   500€

Cu noi merg

Alexei

Team - Leader și  fondatorul proiectului

Roman

Fotograf și Videographer

Gașcă cool de călători

#escapefamily

Veneția  și lacul Como

Budapesta - Veneția - Milano - Verona - Bratislava

400€ 500€

Costul biletului include:

  • Cazare 5 nopți
  • Transport
  • 5 dejunuri și 1 picnic lunch
  • Excursii cu localnici
  • Adaosuri la timpul liber
  • Fotografii profesionale
  • Acompanierea trip-managerului 
  • Asigurare medicală 
  • Depozit flexibil


Deschis până la 19:00

+373 602 600 61

*Locurile sunt limitate