5 capitale Europene

10 zile

Fotografiile folosite pe pagină și în program sunt făcute în călătoriile Escape. Întotdeauna luăm un fotograf profesionist ca să ai cele mai bune poze.

Itinerar

Chișinău → Budapesta → Amsterdam → Paris → Praga → Chișinău


DE LA 390€*

*Doar rezervând din timp poți obține cel mai bun preț pentru călătorie

Ce primești

Cazare pe parcursul călătoriei

Transport

din punctul А în punctul B cu stil și în confort

5 mese

4 dejunuri, 1 picnic lunch

Echipa

Trip-manager, fotograf și 2 șoferi.

Timp liber

pentru aventuri DIY

Oaste de prieteni noi

Despre tur într-o minută 

highlights

Bar-crawl în ruin-baruri

Relax la băile Szechenyi

Plimbări cu bicicleta

Libertatea și viața nocturnă a Amsterdamului

Vizitarea "Disneyland"

Inima Parisului 

Berăriile din Praga

Podul Carol, Carl!

Ce este inclus

✔️Cazare

Selecția noastră de hoteluri Europene iți va fi casă pe 4 nopți. Opțiuni TWIN, DBL și pentru prieteni - TRPL.

✔️Transport

Cu pritenii tăi noi, călătorește în confort și stil cu autocare performante. Filme, muzică bună și stațiuni pentru încărcare, nu vei observa cum vom ajunge la destinație.

✔️Mâncare

4 dejunuri calde și sățoase în fiecare dimineață la hotel  te vor umplei de energie pentru aventurile tale. Plus - un picnic lunch plăcut într-o companie prietenoasă.

✔️Adaosuri la timpul liber

Diluează odihna cu ceva deosebit. Avem câteva distractii opțiunionale cool. Plimbări cu iaht, degustații și picnicuri în locuri frumoase.

✔️Excursii de la localnici

Localnicii noștri vor povesti doar cei mai interesant despre fiecare oraș.

✔️Echipă

Best of the best, echipa noastră sunt prietenii tăi noi. Ei vor avea grijă de toată logistica călătoriei. 

✔️Achitare flexibilă

Salveazăți locul doar cu 50 euro depozit. Poți schimbă data plecării sau călătoria. Depozitul nu se pierde chiar dacă nu poti călători.

✔️Asigurare medicală

❌ Taxe turistice (10€)

Program

Ziua 1

Plecare din Chișinău

Tu – ești parte din tânăra echipă Escape, legendara #escapefamily.

Autocar confortabil, băuturi delicioase, muzică, filme și desigur companie potrivită – acesta e doar începutul. Ține minte: „Cum îți vei așterne, așa și vei dormi”!

Ziua 2 - Budapesta

Sosire în Budapesta. Cazare la hotel.

Ne așteaptă o excursie cu un localnic, ceea ce înseamnă că poți vedea tot ce este ascuns de ochii unui turist obișnuit.
Budapesta este un oraș al podurilor și atmosferei prietenoase, un oraș care poartă pe deplin titlul de "perla Dunării". Te poți plimba pe străzile drăguțe, să vizitezi Castelul Buda și să te minunezi de grandoarea Palatului Regal.
Și, de asemenea, numai în Budapesta poți merge la shopping fără a cheltui mult, poți degusta adevărat vin din Tokaj și poți savura preparate delicioase din bucătăria maghiară!
Seara propunem să ne adunăm împreună la tradiționalul bar-crawl! Pub-tur la cele mai cool baruri și cluburi - 15 de euro.
Noaptea la hotel.

Ziua 3

Mic dejun. Decazarea de la hotel.

Zi liberă în Budapesta.
Recomandăm o vizită la cel mai mare complex de băi termale din Europa - Szechenyi. Biletul de intrare costă aproximativ 14 euro.
Cel mai plăcut e să urmărești orașul magnific de pe apă, de asta propunem o plimbare cu vaporul de-a lungul Dunării. Costul excursiei - 15 euro (șampania este inclusă!)
Noaptea ne deplasăm spre Amsterdam.

Ziua 4

Sosire în Amsterdam.

Ajungem în Amsterdam.

Mai întâi ne așteaptă o excursie cu autobuzul cu ghid local. Vom înțelege diferența de percepție a orașului de către locuitorii și turiștii orașului, ne vom apropia de istoria, cultura și o părticică din nebunia Amsterdamerilor.
Excursie facultativă cu localnicul nostru chiar în inima orașului Amsterdam. Veți cunoaște totul despre cele mai bune coffeeshop-uri, sexshop-uri, cartierul felinarelor roșii și purpurii - tot ce este secret și interzis despre Amsterdam. Preț: 15 euro.
Noaptea la hotel.

Ziua 5

Mic dejun în hotel. Check-out.

Zi liberă. Sau nu.
12.00 - excursie facultativă cu bicicleta spre cele mai îndepărtate locuri ale orașului. Cumpărăm suveniruri pe piața de antichități Waterloo, aflăm pentru ce este renumit Vondelpark, gustăm hering olandez în pâine și desigur vom admira (și nu numai) panorama orașului de pe platforma de observare a muzeului NEMO. Prețul este de 12 euro (include închirierea unei biciclete pentru 4 ore).
În una din zile recomandăm să iei cina la Hannekes Boom. Un bar neobișnuit pe malul canalului, în întotdeauna găsești o mulțime de tineri locali, muzicieni de stradă și o vedere superbă a orașului de cealaltă parte a "apei mari".

Ziua 6

Sosire la Paris.

Odată ajunși în Paris, mergem la excursie panoramică a orașului cu ghid localnic. După excursie umrează cazarea la hotel, iar apoi - timp liber.


Facultativ excursia “Inima Parisului”, în care vom vizita și, cel mai important, vom afla istoria unui dintre cele mai faiomoase regiuni ale Parisului - Montmartre. Cabaret Moulen Rouge, fermecătoarea Bazilica Sacre Coeur, cartierul pictorilor și al poeților francezi, restaurante cu piciorușe de broască și una dintre cele mai frumoase vederi panoramice asupra Parisului. Preț 15 euro. Durata excursiei - 2 ore.

Noaptea la hotel.

Ziua 7

Mic dejun. Check-out din hotel.

La dorință - vizita vestitului parc de distracții Disneyland. Preț - 80 euro.

Zi liberă în Paris, te sfătuim să-l petreci la shopping sau prin muzee. Iar celor, ce preferă arta underground și nu prea iubesc mulțimile de turiști le propunem o vizită la art-clusterul Les Frigos - locul unde trăiesc și își crează capodoperele pictorii, sculptorii, aurarii, editorii și muzicanții. Fă o plimbare pe etaje și nu te sfia să bați în una din uși - aici sunt toți bineveniți. Dacă ești norocos - vei acea ocazia să vezi atelierele artiștilor localnici.

Plimbă-te de-a lungul Senei spre podul supraetajat Place Simone de Beauvoir și ia prânzul la o terasă pe mal. Poți găsi localul perfect după preferințele tale.

Picnic pe gazon lângă Turnul Eiffel. Ia cu tine vinișor și gustări!Facultativ - excursie pe corabie pe Sena. Preț 15 euro. Durata - 1 oră.

 23:00 - Plecare din Paris spre Praga.

Ziua 8

Sosire în Praga. Cazare la hotel.

Suntem întâmpinați de un localnic care va povesti și, cel mai important, ne va arăta cele mai interesante și romantice locuri din Praga. Ne vom plimba pe străzile istorice, muzeele originale, pub-urile unice, cafenele și, bineînțeles, vom descoperi istoria despre cum Praga a devenit așa cum o cunoaștem astăzi.
După excursie mergem să ”gustăm” din adevărata Praga într-un adevărat restaurant ceh cu mâncăruri tradiționale și bere delicioasă.
Noaptea la hotel.

Ziua 9

Mic dejun la hotel. Decazarea.

Pentru prima parte a zile am pregătit o excursie facultativă la Cetatea din Praga, considerată cea mai mare reședință și cel mai mare complex medieval din lume. Să fii în Praga și să nu vizitați Cetatea este o "crimă" de neiertat. Aici vei vedea: orașul regal Hradcany, reședința președintelui Republicii Cehe, cel mai mare castel antic din lume, fabricile de bere din secolul al XIII-lea și cele terase panoramice ale orașului. Durata turului - 4 ore. Prețul - 15 euro.
Timp liber.
Seara plecăm spre Chișinău.

Ziua 10

Ajungem în Chișinău.

Împărtășim emoții, facem schimb de numere de telefon și planificăm o nouă călătorie cu Escape 😉


* prețurile pentru excursii pot varia nesemnificativ, în funcție de sezon sau de alte circumstanțe care nu pot fi controlate de noi.


Dăta plecării

Cu noi merg

Nika

Trip-manager

Alexei

Trip-manager

Roman

Fotograf 


Deschis până la 19:00

+373 602 600 61

*Locurile sunt limitate