Vacanță în Germania

12 zile

Citiți programul tripului și alăturaţi-vă!

Itinerar

Chișinău → Cracovia → Munchen → Frankfurt → Köln → Hamburg → Berlin → Budapesta → Chișinău


DE LA 520 €

Ce primești

Cazare pe parcursul călătoriei

Transport

din punctul А în punctul B cu stil și în confort

7 mese

6 dejunuri, 1 picnic lunch

Echipa

Trip-manager, fotograf și 2 șoferi.

Timp liber

pentru aventuri DIY

Oaste de prieteni noi

highlight

Berăria Hofbräuhaus

Castelul Neuschwanstein

Plimbare cu bicileta în Frankfurt

Excursie în Köln

Plimbare cu barca pe Elba

Relax la băile Szechenyi

Ce este inclus

✔️Cazare

Selecția noastră de hoteluri Europene iți va fi casă pe 6 nopți. Opțiuni TWIN, DBL și pentru prieteni - TRPL.

✔️Transport

Cu pritenii tăi noi, călătorește în confort și stil cu autocare performante. Filme, muzică bună și stațiuni pentru încărcare, nu vei observa cum vom ajunge la destinație.

✔️Mâncare

6 dejunuri calde și sățoase în fiecare dimineață la hotel  te vor umplei de energie pentru aventurile tale. Plus - un picnic lunch plăcut într-o companie prietenoasă.

✔️Adaosuri la timpul liber

Diluează odihna cu ceva deosebit. Avem câteva distractii opțiunionale cool. Plimbări cu iaht, degustații și picnicuri în locuri frumoase.

✔️Excursii de la localnici

Localnicii noștri vor povesti doar cei mai interesant despre fiecare oraș.

✔️Echipă

Best of the best, echipa noastră sunt prietenii tăi noi. Ei vor avea grijă de toată logistica călătoriei. 

✔️Achitare flexibilă

Salveazăți locul doar cu 50 euro depozit. Poți schimbă data plecării sau călătoria. Depozitul nu se pierde chiar dacă nu poti călători.

✔️Asigurare medicală

❌ Taxe turistice (10€)

Program

Ziua 1

Pornirea din Chișinău.

Tu – ești în echipa de tineret Escape, parte componentă a legendarei #escapefamily! Un autocar confortabil cu drinkuri bune, muzică, filme și o gașcă pe măsură – asta este abia începutul. Și reține, precum începi călătoria – așa o vei petrece. 


Deplasare nocturnă spre Cracovia.

Ziua 2 

Sosirea în Cracovia și cazarea la hotel.

Ne va întâlni un localnic, care ne va povesti despre cum arăta Cracovia în Evul Mediu, care a fost rolul lui Copernic în dezvoltarea orașului, unde se afla în timpul celui de Al Doilea Război Mondial Adolf Hitler Platz, și cine este Karol Wojtyla – cel care a schimbat pentru totdeauna istoria Poloniei.
Cazare la hotel, după – timp liber în oraș.
Seara vă propunem să mergem la tradiționalul bar-crawl în Kazimierz. Acesta nu este doar cartierul evreiesc din Cracovia, ci și – locul pentru petreceri nocturne și discuții serale despre viață, este un adevărat centru al mișcărilor nonconformiste și începuturilor artistice. Noi vom vizita barurile în care lumea dansează pe masă, bea bere relaxându-se în hamac, fac schimb de cărți și joacă jocuri de masă. Costul – 15 euro.
Noaptea la hotel.

Ziua 3

Mic dejun la hotel și check-out.

În prima parte a zilei propunem să mergem la castelul Regal de pe Dealul Wawel. Timp de câteva secole de existență, Castelul Wawel a supraviețuit multor stăpâni de-ai săi: ai au locuit regii polonezi, militarii austrieci, pe aici au trecut lituanienii, s-au cazat nemții în tipul celui de Al Doilea Război Mondial. Însă, indiferent de ce se întâmpla, castelul întotdeauna rămânea parte componentă a Poloniei și a istoriei ei. Ne vom plimba prin curtea regală, vom vedea expozițiile de arme și Trezoreria Coroanei, iar cu cei mai curajoși vom coborî în peștera dragonului. Costul – 10 euro.


Adunarea grupului și pornirea spre Munchen.

Ziua 4

Sosirea în Munchen.

Ne întâlnim cu un localnic și mergem să facem cunoștință cu orașul. Munchen – capitala Bavariei și raiul iubitorilor de bere. Vom merge pe stradelele întortocheate medievale până la piața Marienplatz, vom vedea clădirea veche și nouă a Primăriei, Catedrala din Munchen – cunoscută sub numele Frauenkirche, și desigur, vom dansa pe piața Max-Joseph-Platz unde orchestrele repetă sub cerul liber.
Cazarea la hotel.
Continuăm să facem cunoștință cu orașul lângă legendara berărie Hofbräuhaus, unde vă propunem să cinăm cu tradiționalii cârnăciori nemțești și bere. După, timp liber.
Noaptea la hotel.

Ziua 5

Mic dejun la hotel și check-out.

Astăzi, la dorință, mergem într-o călătorie de poveste – castelul Neuschwanstein. Acest loc îi este sigur cunoscut fiecăruia din copilărie, pentru că anume el a fost prototipul castelului Frumoasei Adormite, care apare în genericul fiecărui film Disney. Neapărat ne vom opri pe podul Mariei și vom face câteva selfie-uri fantastice pe fundalul castelului. Costul excursiei – 20 euro.
Timp liber pentru cei care au rămas în Munchen.
Planifică neapărat o plimbare prin Olympiapark și ridică-te pe platforma panoramică a Olympiaturm, care se află al altitudinea de 190 metri de la nivelul mării. Îți imaginezi ce panoramă asupra orașului vei vedea de acolo?
Pornirea spre Frankfurt. Sosirea și cazarea. Noaptea la hotel.

Ziua 6

Mic dejun la hotel.

Ne trezim fericiți și mergem la o plimbare panoramică prin oraș în compania unui localnic. Frankfurt pe Main este considerat capitala de afaceri a Germaniei, aici se află mai mulți zgârie-nori decât în toată Germania. Neapărat ne vom plimba nu doar prin inima financiară a orașului – Cartierul Băncilor, dar și pe străzile centrale ale Orașului Vechi, anume aici se află celebrele simboluri ale orașului Frankfurt: Piața Romerbeg cu fațadele ei de ilustrată și acoperișurile gradate ale caselor.
15:00 La dorință mergem la o plimbare cu bicicletele prin oraș – vom explora cele mai îndepărtate colțuri ale orașului și vom organiza un picnic #escapefamily pe peninsula Karpfenweg, unde se distrează tineretul local. Costul plimbării – 20 euro.
Noaptea la hotel.

Ziua 7

Mic dejun la hotel și check-out.

8:00 La dorință, mergem spre Koln – unul dintre cele mai vechi orașe din Germania, un oraș cu o istorie și un caracter uimitor. Tradițional, ne va întâlni un localnic, ca să ne prezinte cele mai frumoase locuri din oraș: monumentala Catedrală din Koln, mozaicul roman, fabrica Farina (celebră pentru Apa de Colonie pe care o produce), litoralul pitoresc și multe altele. Vom încheia plimbarea în una din numeroasele berării, unde vom gusta tradiționala bere din Koln - Kolsch. Costul excursiei – 30 euro.
21:00 Pornirea din Koln spre Frankfurt, din Frankfurt îi luăm pe prietenii noștri rămași acolo și mergem mai departe!
00:00 Deplasare nocturnă spre Hamburg.

Ziua 8

Sosim în Hamburg.

Sosim în Hamburg și imediat mergem la o plimbare panoramică prin oraș. Ne vom plimba prin centrul istoric al orașului, grădina botanică Planten un Blomen, vom intra în cel mai mare cartier din lume de antrepozite din port, construit chiar pe apă - Speicherstadt. După, cazarea la hotel și timp liber.
19:00 Vă propunem să întâlnim apusul, plimbându-ne cu corăbioara pe fluviul Elba. Există ceva magic în contemplarea orașului de pe apă, și noi pur și simplu nu putem să ratăm această ocazie. Costul – 15 euro.
21:00 După apus propunem să vă organizați un mic Amsterdam și să vă îndreptați pe strada Reeperbahn, care poate fi numită pe dreptate capitala dezmățului european. Bordeluri, sex shopuri și discoteci! Da, e contrastant, însă merită de văzut măcar o dată în viață așa ceva. Costul plimbării – 10 euro.
Noaptea la hotel.

Ziua 9

Mic dejun la hotel și check-out. Pornirea spre Berlin.

Ziua în Berlin va începe cu o plimbare în compania unui localnic. Te invităm să faci cunoștință cu orașul din interior! Vom cuceri personal nu doar Reichstagul și celebra Poartă Brandneburg, dar și vom cunoaște viața interioară a orașului – metroul și bicicletele, localurile preferate ale tineretului, vom afla unde își servesc berlinezii cafeaua, iau masa și dansează nopți la rând.
La prânz propunem să ne adunăm împreună în una din cele mai bune berării din oraș, unde se servește cea mai gustoasă bere și cei mai aromați cârnăciori!
16:00 Dacă vrei mai mult Berlin autentic, hai cu noi la o plimbarea prin undergroundul orașului! Vom vedea street artul din celebrul cartier Kreuzberg, faimosul clubbing mile, Zidul Berlinului și cea mai lungă galerie în aer liber din lume - East Side Gallery. Vom încheia plimbarea cu o panoramă asupra Berlinului din cel mai hype roof-top cafe din oraș - Klunkerkranich (cartierul Neukölln). Costul plimbării – 15 euro.
22:00 Seara te invităm la petrecerea de adio din Mein Haus Am See – unul dintre cele mai bune baruri din Berlin cu tradiționala atmosferă libertină berlineză.
Deplasare nocturnă spre Budapesta.

Ziua 10

Sosirea în Budapesta. Cazarea la hotel.

Mai întâi, trecem să schimbăm banii în forinți, iar după mergem să ne cazăm la hotel.
Ne așteaptă o excursie panoramică în compania unui localnic. Budapesta – orașul podurilor și a căldurii, care pe dreptate poartă cu mândrie numele „bijuteria Dunării”. Tu poți să te plimbi pe străduțele comode, să vezi și să atingi cetatea Buda, să te simți rege sau regină, plimbându-te mândru prin Palatul Regal.
Seara propunem să mergem la tradiționalul bar-crawl prin ruin baruri! Toate sunt amplasate la distanță mică unul de altul, în limitele celui de-al 7-lea cartier al orașului. Costul – 15 euro (4/5 drinkuri incluse).
Noaptea la hotel sau pe dancefloor.

Ziua 11

Dacă ai supraviețuit după o noapte în Budapesta, consideră că ești un supererou. Mergem să luăm micul dejun și după facem check-out-ul. Zi liberă în Budapesta.
Propunem să ne adunăm din nou împreună și să ne relaxăm în băile Szechenyi. Costul unui bilet de intrare pentru toată ziua – cca 14 euro. Dacă băile nu reprezintă must visit-ul tău, atunci ți-am pregătit altceva, ceva ce te va interesa cu siguranță. Mai ții minte ruin barurile la care am fost aseară? Păi iată, unul din ele, probabil cel mai cool, ți l-am rezervat pentru astăzi. Intră la un snack în Szimpla Kert (Kazinczy u. 14). Vei fi foaaarte surprins!
Apropo, maiestuoasa Budapesta este mai bine de o văzut de pe apă, așa că îți recomandăm o plimbare cu corabia pe Dunăre. Costul – 15 euro (șampanie inclusă).
Deplasare nocturnă spre Chișinău.

Ziua 12

Sosirea în Chișinău.
Ne împărtășim emoțiile, facem schimb de contacte și planificăm următoarea călătorie Escape.


*prețurile pentru excursii se pot modifica neînsemnat, în dependență de sezon și alți factori care nu țin de noi.

 Dățile plecărilor

Cu noi merg

Nika

Trip-manager

Roman

Fotograf 

#escapefamily

 Vacanță în Germania

Chișinău - Cracovia - Munchen - Frankfurt - Köln - Hamburg - Berlin - Budapesta - Chișinău

520€ 620€

Costul biletului include:

 • Cazare 4 nopți
 • Transport
 • 6 dejunuri și 1 picnic lunch
 • Excursii cu localnici
 • Adaosuri la timpul liber
 • Fotografii profesionale
 • Acompanierea trip-managerului 
 • Asigurare medicală 
 • Depozit flexibil

Deschis până la 19 00

+373 602 600 61

*Locurile sunt limitate

Оформить заказ
Корзина
  Итого